Translate

onsdag 27. mars 2013

Påsken 2013 - vi gleder oss!

Hei og velkommen til bloggen vår!

Denne bloggen lager vi for at du skal kunne følge oss i vårt ett år lange "hvileskjær" midt i livet - dette er nok noe mange drømmer om - vi gjør det!

Vi er Ingeborg og Geir Olaf - og vi har fått permisjon fra jobbene våre slik at vi kan følge drømmene våre og flytte til Sør-Afrika for ett år. Vi skal ha noen måneder med safari i starten og slutten av året, vi skal leve sakte og vi skal nyte livet!

Siden vi er lærere begge to, starter året vårt i juli/august 2013 og slutter i juni/juli 2014.


Ingeborg er slagverklærer hos Stavanger Kulturskole og Geir Olaf er lærer på Gjesdal Ungdomsskole og er en pasjonert og dyktig naturfotograf.

Geir Olaf sin hjemmeside

Hvis du klikker på linken over, kommer du til Geir Olaf sin hjemmeside. Der ligger det bilder fra tidligere turer både i Europa, Afrika, Amerika og Asia.


Flybillettene er kjøpt, og vi reiser fra Sola den 17. juli og regner med å lande i Johannesburg sent samme kveld.

Visumsøknader er fylt ut og sendt til den Sør-Afrikanske ambassaden i Oslo, med alt tilbehør og alle vedlegg. Skal du på en vanlig ferie i Sør-Afrika, trenger du ikke å søke om visum! Da er det så enkelt at du bare får et stempel i passet når du ankommer landet, og dermed har du fått 90 dager opphold.

Denne påsken er vi opptatt med å klargjøre huset for utleie - det er utrolig mange ting vi eier som vi strengt tatt hverken bruker eller trenger - og en aldri så liten opprydding har vel ingen vondt av?

Vi håper du vil følge oss!6 kommentarer:

 1. Kjekt at noen tør å følge drømmen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Novise på blogg, men flink til å drømme:) Noen ganger må man bare ta tak og få det gjort!
   Gleder meg til å bruke dette forumet til å både bearbeide opplevelser og fortelle dere her hjemme hvordan vi har det.

   Slett
 2. Så spennende Ingeborg, jeg gleder meg til å følge dere:) Dette må være den store drømmen. Jeg og Anders reiste til Afrika og Tanzania på oktober, konfirmasjonsgave fra mor og far. Kanskje du har sett bloggen vår? Dette blir spennende. Hilsen Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg fant bloggen din nå, og skal sette meg ned å lese etter at lammelåret er spist i dag:) Vi skal ha middagsgjester, gleder meg - både til lammet og bloggen:) God påske Anita!

   Slett