Translate

lørdag 13. april 2013

Vår, vasking, visning og visum

Dagene blir stadig lengre og vi har hatt utrolig flott vær i det siste; sol fra skyfri himmel og stort sett vindstille - det er deilig! Ingen av oss synes at lukten av dyremøkk (eller lort som det heter her i distriktet) som spres utover jordene i nærheten er sjarmerende, men det er et utvilsomt et tegn på at våren er på vei. Geir Olaf har ryddet i hagen og nå er det øyeblikk helt snøfritt - hjelpe meg, det er jo midt i april. Global oppvarming gjelder tydeligvis ikke her. Neste vår (fra august av i Sør-Afrika) blir nok litt hyggeligere, med varmere vær og mildere klima. Det skal også bli utrolig deilig!

Vi vasker og rydder og rydder og vasker, for på tirsdag kommer det en megler på befaring og skal lage utleieannonse for huset vårt her på Ålgård. Vi krysser fingre og tær for at de finner noen skikkelig greie folk som har lyst til å bo her fra 15. juli i år til 1. juli neste år. Vi skal leie ut møblert, og siden det bare er for ett år er kanskje mulighetene for utleie begrenset. Men nå tror vi i alle fall at vi er tidlig ute, og håper og tror at det skal løse seg om ikke så lenge. Det vil nok bli en ekstra stressfaktor hvis vi ikke har skrevet kontrakt innen juni.

                                Alle mann må være på utkikk etter gode leieboere!
                                                        Foto: Geir Olaf Gjerden

Det er utrolig mye dill som står rundt om i huset som man ikke tenker over at er unødvendig å ha framme, men når man vet at det skal komme en fotograf for å ta bilder må vi skrelle ned. Og vi skreller og skreller - lagerrommene på loftet fylles opp litt etter litt, og vi ser fram til å låse av og la leieboere overta nøkkel og vaskebøtte!

Vi venter spent på å få visumsøknaden godkjent - håper det ordner seg om ikke så lenge.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar