Translate

søndag 26. januar 2014

Øynene sies å være sjelens speil

Hei venner - her nyter vi sommervarmen fremdeles!
Vi begynner så smått å forberede oss til vi skal på sommerferie til Kenya i februar, noe vi gleder oss veldig til. Vi skal på en organisert fotosafari til Masai Mara og Amboseli nasjonalparker sammen med 6 andre i tillegg til to guider. Tittelen på turen er "Big Cats & Tuskers" - noe som da betyr at hovedmålet er å finne og fotografere store kattedyr som løver, leoparder og geparder PLUSS store elefanter med lange støttenner. Det siste blir nok en utfordring for pingleIngeborg, men med flinke folk både som sjåfører og guider, må all redsel bare hives overbord. Dette er de profesjonelle på, og de leser både dyrene og landskapet rundt og manøvrerer etter det de ser.

Det sies at hvis man har sett en løve inn i øynene, har man tapt sin sjel til Afrika. Vi har tidligere sett både løver og leoparder inn i øynene og har vel tapt både kropp og sjel til dette kontinentet - og det skjedde kanskje allerede før vi så disse kattedyrene inn i øynene:)

Her har dere i alle fall noen fine øyne å se inn i mens vi går på konsert med Jimmy Dludlu:) Vi ønsker dere alle en riktig fin uke, og husk at bildene blir større hvis du klikker på ett!

Scops Owl

Wild Dog

Hyene

Neshorn

Bøffel

Warthog - eller Pumba om du vil:)

Blue Vervet Monkey

Giant Kingfisher - med glimt av bilen vår i øyet

Black Bellied Bustard

Løve

Leopard

Cheetah - Gepard

Blaukop

Tawny Eagle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar