Translate

søndag 23. mars 2014

Høst i det sørlige Afrika

Kjenner du følelsen? 

Det er kaldt å gå på flisene i gangen - det er deilig å dusje i varmt vann og ikke i kaldt - det er godt å sove med dynen oppå seg og ikke ved siden - det er best å ikke ha sandaler på ute - det er veldig kaldt å hente melk og yoghurt i kjøledisken i butikken... Sånn har vi det nå.
Høsten er definitivt kommet for å bli en stund. Vi skalker alle luker og det er like før vi må sette på varmen i gulvet. Ute er det 22 grader.....

Lurer på hvordan det blir å komme hjem?

Mens vi venter på svaret, planlegger vi de siste månedene av det deilige friåret vårt. Vi skal forlate Cape Town området 1. mai. Da setter vi kursen nordover (i visshet om varmere vær) til Kgalagadi og Namibia.

Og i mellomtiden kan dere ta en titt på noen av de mange bildene som Geir Olaf har tatt, som vi ikke har fått vist dere tidligere.

Dette er en samling av det som kalles "Super Seven" - altså en utvidelse av "Big 5". Super Seven er bøffel, løve, neshorn, leopard, elefant + villhund og cheetah (gepard). For dere som lurer, har geparden en svart linje fra øynene og nedover ansiktet, samt at leoparden har større "prikker".

Enjoy!

Bøffel 


Cheetah (Gepard)


Elefant


Leopard

Det er 2 leoparder på bildet - en i treet, og en ved foten av stammen:)
Løve


Neshorn


Villhund


Vi ønsker dere alle en deilig VÅRUKE! 
Husk å stille vekta 10 kg tilbake neste helg - det er overgang til sommervekt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar