Translate

lørdag 28. desember 2013

2013 er snart over

Hei venner!

Bare noen dager før eventyråret 2013 er over sitter vi i leiligheten vår på Strand og ser utover havet. Det er nesten vindstille, solen er på vei ned i horisonten og vi nyter det! Vi nyter minnene, vi nyter drømmene, vi nyter ønskene for det nye året. Og det blir plass til å tenke litt på hvordan det blir å komme tilbake til Norge i juli neste år.

Vi har de siste ukene hatt besøk av familien og har derfor ikke fått tid til å skrive blogg. Takk for besøket - det var utrolig koselig!

Her kommer en liten oppsummering av det vi har opplevd de siste to ukene.
Tidlig onsdag morgen (18. des) landet flyet fra Europa med vår dyrebare last ombord, og vi hadde stått opp med solen og var klare til å ta i mot og vise dem rundt i vårt afrikanske eventyr. Etter en liten pust i bakken, eller rettere sagt en god hvil i sengen, var alle klare for action:)

Vi tok en tur til pingvinene på Betty's Bay
Og vi klarte første shoppingrunde før det ble mørkt dag 1:)

Table Mountain var det neste som stod på programmet - 1000 m over havet og knyst vindstille - unikt!


Siden vi dro opp på fjellet tidlig om morgenen var det tid til en tur i Kirstenbosch botaniske hage etterpå


Neste dag var alle klare for møter med apekatter i alle former og fasonger på Monkey TownHaisafari - o glade jul!
Marianne og Ole Martin dykket med haier (menneskene var i bur - haiene var fri:))
Vi har også vært på Robben Island og hedret minnet til Nelson Mandela - vi hadde ikke med kamera, men skal hilse å si at et var skikkelig vær på hjemveien!!!

Og i og med at alle (og kanskje aller mest Gommo) ble klassblaut etter båtturen fra Robben Island til Waterfront, måtte shoppingen utgå denne ettermiddagen og overføres til neste dag:) Det vil si at vi var på Waterfront det meste av lille julaften.

På julaften formiddag dro vi til et sted like i nærheten hvor de har noe som heter en Cheetha Outreach. Der tar de vare på geparder og andre dyrearter som trenger litt beskyttelse. Dette er dyr som ikke kunne ha klart seg ute i naturen, men som fungerer fint i forhold til mennesker.
I Fairy Glen møtte vi disse søtingene:) Og med disse bildene hilser vi til dere som leser bloggen vår og takker for det gamle og ser fram til et riktig godt nytt år:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar