Translate

søndag 6. april 2014

Høsten er avlyst for denne gang

Hei igjen - sist uke ble det ved en feiltakelse meldt om at høsten var kommet til Strand. Det er avlyst! Denne helgen har vært rett og slett fantastisk - 30 grader, masse folk på stranda, sol fra knallblå himmel - alt er tilbake til det normale igjen. Glemt er regnet som falt tidligere i uken, vinden som blåste iskaldt gjennom marg og ben, og den tykke tåken som lå lavt.

Vi har hatt en deilig helg på hotell i Cape Town, vært på matfestival, slentret i gatene og rett og slett bare kost oss. Vi fant et lite, men aldeles fantastisk hotell som het "dysART" og der var det bare helt fantastisk trivelig. Gåavstand til det meste, men såpass tilbaketrukket at det ikke var støy hverken fra biler eller folk. Der traff vi også et par fra Tyskland som hadde gjort det samme som oss - de hadde tatt ett år fri fra jobb og reiste rundt, både i Afrika og på andre kontinent. Det var veldig trivelig og lærerikt å snakke med dem - de hadde nettopp vært i Namibia og hadde masse positive opplevelser de delte med oss. Det gjør at vi gleder oss enda mer til vi skal reise dit i mai.

Men det vi gleder oss mest til her og nå, er at Anna skal komme til oss neste lørdag. Anna har vært på reisefot i Afrika i flere måneder (Kenya, Tanzania, Zambia, Zanzibar og sikkert andre steder også) og har jobbet som frivillig på barnehjem i Kenya.

Her kommer noen bilder fra Cape Town;

Bassenget på dysART hotell

Lurer på hvor man får kjøpt slike biler - med en ordentlig minibank inni:)

En oase i Cape Town dysART hotell

Vi koser oss i Cape Town

I morgen - den beste tiden å gjøre alt det du hadde planlagt å gjøre i dag

"Taste of Cape Town" - en real matfestival

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar